fbpx
Måndag - Fredag 08:00 - 18:00 036 - 777 77 70

 
STOCKHOLM . GÖTEBORG . JÖNKÖPING . MALMÖ

BOKA DINA BILJETTER NU


Biljettpriset är 315 kr inkl alla avgifter såsom bokningsavgift eller administration av biljettåterförsäljaren.

 

05 NOV KL 19:00 – STOCKHOLM

06 NOV KL 19:00 – GÖTEBORG

19 NOV KL 19:00 – JÖNKÖPING

21 NOV KL 19:00 – MALMÖ


SVERIGETURNÉ HÖSTEN 2021

DET ÄR SÅ SYND OM MIG


Sverigeturnén ”Det är så synd om mig” med Andreas Jonsson är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på inkludering och att må bra i sig själv. Över 150.000 har redan sett Andreas LIVE, och nu när han nu firar 10 år som föreläsare beger han sig ut på Sverigeturnén Det är så synd om mig i några av Sveriges mest välkända teaterscener.

Med sig på scen har Andreas även en och två överaskningar som ramar in kvällen med fantastisk musik.

Välkommen!
.
Speltid: 2h inkl paus
.

BOKA DINA BILJETTER NU


EN HUMORFÖRESTÄLLNING MED ALLVARLIGT BUDSKAP


I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter det senaste året – och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då?
.
Under kvällen kommer publiken få möta känslor i en berg- och dalbana. Mycket skratt och hög underhållning tillsammans med kunskap som tas med långt utanför teaterns väggar.
.
Vad är det som gör oss till den vi är, och vad händer om vi blivit någon vi inte ens vill vara? Vi kommer möta sidor Andreas aldrig visat på en scen tidigare, en Andreas helt utan filter. 
.

BOKA DINA BILJETTER NU