ANDREAS

JONSSON

LIVE

Här hittar du aktuella orter, datum och biljetter till föreläsningar öppna för allmänheten
ÖPPNA FÖRELÄSNINGAR MED ANDREAS
VAD HÄNDER NÄR BOLLEN INTE ÄR RUND?

Kära 13 åriga Andreas, skolfotot som jag håller i är ifrån din skolstart i högstadiet. Samma sommar som du börjar planera att hoppa från bron, för du vill inte mer.


Brevet som Andreas skrev och publicerade på Facebook blev viralt och nådde miljontals. Nu ställer sig Andreas på scen och delar med sig av sin livsberättelse, att uppleva utanförskap och år av mobbning, till att idag stå stark och hjälpa andra att släppa taget om det som varit tufft i livet.


I föreläsningen "Vad händer när bollen inte är rund" berörs du på djupet. Det är en stark livsberättelse om grupptryck och längtan att få passa in. Och vad som händer när du upplever att du inte gör det.

Föreläsningen ger dig hopp och framtidstro. Det är 90 minuter som du kommer bära med dig länge, och som får dig att inse att oavsett vad du gått igenom i livet, så kan du resa dig upp och bli starkare än någonsin.


Du fick ditt liv för att leva det, inte enbart överleva. Låt denna kvällen få bli startskottet på din nya resa.


Vill du köpa fler än 10 biljetter mot faktura, vänligen kontakta Henrik så löser vi detta! henrik@andreasjonsson.nu

Detta var tredje gången jag ser Andreas LIVE. Helt otroligt vad en annan människa kan påverka och inspirera. Längtar redan till nästa föreläsning. 

Maria

Andreas briljerar på scen. Jag grät, skrattade och blev berörd på djupet. TACK Andreas!

Lars

MER OM ANDREAS JONSSON
ANDREAS BERÖR PÅ RIKTIGT

Andreas Jonsson är en av landets ledande föreläsare inom social hållbarhet och självledarskap. Över 200.000 har sett honom LIVE, ett möte som inspirerar och berör. Andreas är även författare till den bästsäljande boken "Konsten att leva livet" som är nominerad till Sveriges bästa självhjälpsbok.


Den här föreläsningen sker i samarbete med den ideella föreningen WCID (What can I do?) och all vinst går oavkortat till föreningens arbete mot kränkningar bland unga i skolvärlden.

a

BOKA DINA BILJETTER HÄR

Ö

BOKA DINA BILJETTER HÄR

.

16 APRIL KL 19:00, KARLSTAD

ARENAN

17 APRIL KL 19:00, ÖREBRO
CREATIVE HOUSE
18 APRIL KL 19:00, GÄVLE
BETLEHEMSKYRKAN
02 MAJ KL 19:00, SKELLEFTEÅ
FORUMSALEN, CAMPUS SKELLEFTEÅ
06 MAJ KL 19:00, RÄTTVIK
FÖRSAMLINGSHEMMET
07 MAJ KL 19:00, BORLÄNGE
FORNBY FOLKHÖGSKOLA
29 MAJ KL 19:00, STOCKHOLM
MIDSOMMARGÅRDEN