MÅ BRA PÅ JOBBET
DEN VIKTIGASTE PUSSELBITEN PÅ JOBBET ÄR MEDARBETARNAS HÄLSA
MEDARBETARE SOM MÅR BRA, PRESETERAR BÄTTRE

Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av de främsta talarna inom social hållbarhet och arbetsglädje i Sverige. Över 170 000 har redan sett och hört honom live, ett möte som inte bara ger intryck, utan sätter avtryck. Han inspirerar dig och dina medarbetare till att prestera bättre.


För att nå de resultat du eftersträvar måste du börja med dig själv som individ. Man kan aldrig prestera i grupp med medarbetare som känner att de inte har tillräcklig kontroll över sin situation. Därför är det viktigt att alla mår bra – inifrån och ut.


Andreas talar om att må bra på riktigt. Hur man löser problem på arbetsplatsen genom att börja med den viktigaste pusselbiten – medarbetare som mår bra.T.G.I.M - FÅ DINA MEDARBETARE ATT ÄLSKA MÅNDAGAR
THANK GOD IT'S MONDAY

Vem har bestämt att vi inte ska ha roligt på jobbet? I föreläsningen T.G.I.M. arbetar Andreas med den viktigaste pusselbiten på arbetsplatsen – medarbetarna. En kan aldrig gnälla sig till en bra stämning, en kan heller aldrig uppnå bra resultat med medarbetare som inte mår bra, så varför inte arbeta med attitydförändring på riktigt?


FÖRELÄSNINGEN FOKUSERAR PÅ:

• Medarbetare som mår bra presterar bättre.

• Livet ska inte bara överlevas – det ska levas.

• Hur arbetsglädje och attitydsförändring skapas.


SÅ UNDVIKER DU ATT TRAMPA DINA MEDARBETARE OCH KUNDER PÅ TÅRNA
LÄTTKRÄNKT

Hur skapar vi en arbetsmiljö där vi eliminerar risken att av misstag kränka våra kunder och medarbetare? Med Andreas mångåriga erfarenhet av mänskliga rättighetsfrågor och brinnande engagemang för nytänkande företagshälsovård med fokus på inkludering och delaktighet skapas nya vägar där en ser möjligheter istället för omöjligheter.

FÖRELÄSNINGEN FOKUSERAR PÅ:

• Självanalys – vad gör oss till de vi är och varför?

• Fördomsproblematik – varför bemöter vi olika människor på olika sätt?

• Kränkningar – Upplevelsen bestäms alltid av mottagaren, aldrig av avsändaren.

..

ANSVARSTAGANDE FÖR EN BÄTTRE FÖRETAGSKULTUR
INTE MITT PROBLEM

Vi är duktiga på att skylla ifrån oss, det är aldrig vårt fel. Det är fel på tekniken, på kollegor som är energitjuvar och på chefen som inte förstår den höga arbetsbelastningen. I dessa situationer tar vi blixtsnabbt fram våra argument och skyller ifrån oss. Det är inte mitt problem – fram tills nu.

FÖRELÄSNINGEN FOKUSERAR PÅ:

• Är det dina problem som är problemen? Eller är det ditt sätt att se på problemen

som är ditt egentliga problem?

• Hur du hittar rätt fokus.

• Olikheter är bra. Det går inte att lägga ett pussel om alla pusselbitar ser likadana ut.

över 170.000 har redan lyssnat på andreas live

SÅ SÄGER NÅGRA AV ANDREAS TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

En inspirerande & träffsäker föreläsning som fick oss alla att gripas tag i - både med det tuffa & det fina budskapet som Andreas förmedlade.

Ninne Jallow

n.e.o.


Innehållet i Andreas presentation var som skräddarsytt för våra behov. Andreas var lyhörd för dels den input jag delgav honom inför föreläsningen samt den återkoppling och interaktion publiken gav. 
Kristian Fransholm

Radiologiska kliniken


"Andreas var just hos oss och gjorde verkligen vår dag! Två fantastiska föreläsningar som både golvade och drabbade våra oss alla. Tack Andreas!"

Dennis Oredsson

Vesterhavsskolan

SKICKA EN ICKE-BINDANDE FÖRFRÅGAN

Skicka enkelt din förfrågan här, eller ring oss på 036-777 77 70

SVAR INOM TVÅ TIMMAR
Vi finns på plats måndag-fredag 08:00-18:00 och svarar dig inom två timmar. 

Ofta snabbare än så.

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE: