Måndag - Fredag 08:00 - 18:00 036 - 777 77 70

.
.
”FÖRELÄSNINGEN MED ANDREAS
VAR HÖJDPUNKTEN PÅ VÅR
TRE-DAGARS 
KICK OFF.”
MEDARBETARE SOM MÅR BRA PRESTERAR BÄTTRE

För att nå de resultat du eftersträvar måste du börja med dig själv som individ. Man kan aldrig prestera i grupp med medarbetare som känner att de inte har tillräcklig kontroll över sin situation. Därför är det viktigt att alla mår bra – inifrån och ut. 

Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av de främsta talarna inom attitydförändring och målsättning i Sverige. 

Över 110 000 har redan sett och hört honom  live, ett möte som inte ger bara ger intryck, utan sätter avtryck. Han hjälper dig och dina medarbetare att nå bättre resultat.  

Andreas talar om att må bra på riktigt. Hur man löser  problem på arbetsplatsen genom att börja med den viktigaste pusselbiten – sig själv. Han föreläser även om antidiskriminering och normbrytande pedagogik. Ta första steget till en välmående organisation. Boka en föreläsning med Andreas redan idag!


 

INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR MED TRE OLIKA INRIKTNINGAR

TGIM – Thank God It’s Monday

Vem har bestämt att vi inte ska ha roligt på jobbet? I föreläsningen TGIM arbetar Andreas med den viktigaste pusselbiten på arbetsplatsen – nämligen medarbarbetarna. En kan aldrig gnälla sig till en bra stämning, en kan heller aldrig få ett bra resultat med medarbetare som inte mår bra, så varför inte arbeta med attitydförändring på riktigt.

I föreläsningen blandar Andreas skratt och allvar tillsammans med en dos av hög igenkänningsfaktor. Varje uppdrag anpassas efter er organisation och vart i förändringsprocessen ni är.

.

FÖRELÄSNINGEN BERÖR:

» Medarbetare som mår bra presterar bättre.
» Överlev inte ditt liv, LEV det.
» Hur skapas arbetsglädje och attitydsförändring på riktigt?

Få dina medarbetare att älska måndagar kontakta Andreas redan idag.

SNABBFAKTA OM: TGIM

• Föreläsningen är ca 75 minuter.

• Innehåll och inriktning anpassas efter era behov.

• Rekomenderat antal deltagare är 10 – 300 åhörare.

• Föreläsningens passar utmärkt till konferensen eller kick-off:en

LÄTTKRÄNKT

Hur skapar vi en arbetsmiljö där vi eliminerar risken att av misstag kränka våra kunder och medarbetare? Med Andreas mångåriga erfarenhet av mänskliga rättighetsfrågor och ett starkt brinnande engagemang för nytänkande företagshälsovård med fokus på inkludering och delaktighet skapas nya vägar att se möjligheter istället för omöjligheter.

I föreläsningen “lättkränkt” arbetar Andreas med hög igenkänningsfaktor med humor blandat med allvar och egenupplevda situationer gör att era medarbetare förstår och vågar bryta isen om  ett annars tungt och svårt ämne för många.

.
FÖRELÄSNINGEN BERÖR:

» Självanalysering, vilka faktorer gör oss till dem vi är, och varför?
» Fördomsproblematisering, varför bemöter vi olika människor på olika sätt?
» Kränkningsupplevelsen ligger alltid hos mottagaren, aldrig hos avsändaren.

SNABBFAKTA OM: LÄTTKRÄNKT

• Föreläsningen är ca 75 minuter.

• Innehåll och inriktning anpassas efter era behov.

• Rekomenderat antal deltagare är 10 – 150 åhörare.

• Passar utmärkt som uppstart för utbildningsdag eller del av konferens.

• Kan med fördel bokas med uppföljande fördjupningspass.

I föreläsningen arbetar Andreas även med framtidsfokus. Bara för att din start inte blev som du ville, så betyder inte det att du ej kan påverka din framtid. Ni kommer arbeta fram vem som är den viktigaste pusselbiten i livet – nämligen du. 

INTE MITT PROBLEM

Vi är duktiga på att skylla ifrån oss. Det är aldrig vårt fel. Det är fel på tekniken, på kollegor som är energitjuvar och på chefen som inte förstår den höga arbetsbelastningen. I dessa situationer tar vi blixtsnabbt fram våra argument och skyller ifrån oss. Det är inte mitt problem. Fram tills nu.

Glöm allt du tror att du vet om attityd. Nollställ dina sinnen och förbered dig för att se på din värld från ett helt nytt perspektiv. I föreläsningen “Inte mitt problem” talar Andreas passionerat om hur ni kan styra situationer, skapa förändring och öka er framgång genom att bygga en stark och trygg företagskultur med ansvarstagande individer.

.
FÖRELÄSNINGEN BERÖR:

» Är det dina problem som är problemen? Eller är det din attityd som du väljer att se på problemen med som är ditt problem?
» Hur hittar du rätt fokus?
» Vi behöver olikheter. Det går inte att lägga ett pussel där alla pusselbitar ser likadana ut.

SNABBFAKTA OM: INTE MITT PROBLEM

• Föreläsningen är ca 75 minuter.

• Innehåll och inriktning anpassas efter era behov.

• Rekomenderat antal deltagare är 10 – 300 åhörare.

• Passar utmärkt till konferensen eller kick-offen

BOKA ANDREAS JONSSON SOM FÖRELÄSARE


Andreas Jonsson är en flitigt anlitad föreläsare både inom näringslivet och i skolvärlden, över 110.000 har redan sett Andreas föreläsningar.  Genom hans engagemang, humor och otroliga förmåga att anpassa språk och nivå når Andreas rakt in i hjärtat direkt.

 ”Andreas föreläsningar är personliga, fyllda med kärlek och djup. Ingen går oberörd därifrån.”

För kontakt gällande hur Andreas kan hjälpa er inför er temadag, kick-off eller utbildningsdag? Kontakta Andreas koordinator Matilda redan idag.

    036 – 777 74 73
   ­   matilda@andreasjonsson.nu
  ­   Gör din förfrågan online nedan.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN