Måndag - Fredag 08:00 - 18:00 036 - 777 77 70

.
.
”FÖRELÄSNINGEN MED ANDREAS
VAR HÖJDPUNKTEN PÅ VÅR
TRE-DAGARS 
KICK OFF.”
MEDARBETARE SOM MÅR BRA PRESTERAR BÄTTRE

Vem är du om du inte fick benämna vad du jobbar med? Visst, nu har du surfat in på den här sidan för att du är intresserad av vad Andreas kan hjälpa er med på arbetsplatsen, men, visst är vi mer än våra arbetsuppgifter?

För att nå resultat måste du må bra. Inte bara i gruppen, utan inifrån och ut. Andreas är en flitigt anlitad föreläsare och

inspiratör som hjälpt hundratals medarbetare till att nå högre resultat genom att börja med sig själva. Företagshälsovård på ett modernt sätt.

Man kan aldrig gnälla sig till en bra stämning. Man kan heller aldrig få ett bra resultat med medarbetare som inte mår bra. Ta första steget till ett välmående företag – kontakta Andreas redan idag.


 

FÖRELÄSNINGAR, INSPIRATION & KUNSKAPSHÖJANDE MÖTEN

NORMER, FÖRDOMAR & HBTQ

Hur kommunicerar sändaren utan att omedvetet kränka mottagaren? Vad krävs för att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna som dom de är?

Andreas erbjuder utbildningsdagar med möjlighet till djupgående fördomsanalysering, intern och extern normanalysering och skräddarsydda uppföljningsplaner för en hållbar och inkluderande arbetsplats.

Med Andreas mångåriga erfarenhet av mänskliga rättighetsfrågor och ett starkt brinnande engagemang för nytänkande företagshälsovård med fokus på inkludering och delaktighet skapas nya vägar att se möjligheter istället för omöjligheter.

SMITTANDE ATTITYD

Glöm allt du tror att du vet om attityd. Nollställ dina sinnen och förbered dig för att se på din värld från ett helt nytt perspektiv.

I föreläsningen smittande attityd talar Andreas passionerat om hur du kan styra situationer, skapa förändring och öka din framgång genom att ändra din attityd och inställning.

– Är det dina problem som är problemen, eller är det din attityd som du väljer att se på problemen med som är ditt problem?

Du föddes som huvudpersonen i ditt liv, men vem styr egentligen? Hur gör du för att skapa förändring? Föreläsningen genomsyras av konkreta tips som får dig att utvecklas, våga se större och nå högre resultat. 

ATT ALDRIG GE UPP. ALDRIG NÅGONSIN.

Bara för att din start inte blev som du ville, så betyder inte det att du ej kan påverka din framtid. Din start är inte definitionen av din destination. Vad är det som gör dig till den person du är? Är det din ålder? Din könstillhörighet? Din hudfärg? Din position?

I Andreas föreläsning ”Du är huvudnumret” arbetar ni tillsammans fram vem som är den viktigaste pusselbiten i livet – nämligen du. Andreas hjälper er grupp att sätta upp konkreta mål och aktivt arbeta för att nå dem både på individnivå och för gruppen i sin helhet.

BOKA ANDREAS JONSSON SOM FÖRELÄSARE


Andreas Jonsson är en flitigt anlitad föreläsare både inom näringslivet och i skolvärlden, över 110.000 har redan sett Andreas föreläsningar.  Genom hans engagemang, humor och otroliga förmåga att anpassa språk och nivå når Andreas rakt in i hjärtat direkt.

 ”Andreas föreläsningar är personliga, fyllda med kärlek och djup. Ingen går oberörd därifrån.”

För kontakt gällande hur Andreas kan hjälpa er inför er temadag, kick-off eller utbildningsdag? Kontakta Andreas koordinator Matilda redan idag.

    036 – 777 74 73
   ­   matilda@andreasjonsson.nu
  ­   Gör din förfrågan online nedan.

BOKNINGSFORMULÄR