press

kontakt
faq

Här hittar du pressbilder, utvalda mediaklipp, vår logotype 

samt de vanligaste frågorna vi får i vår webbutik.

KONTAKTA OSS


Vi älskar kommunikation, så oavsett om du väljer att maila, chatta eller ringa oss så kommer vi göra allt för att du ska få ett bemötamde i världsklass. ✌️


Söker du information om biljetter till Andreas Jonsson's öppna föreläsningar hittar du mer info här. Är du intresserad av att göra en bokningsförfrågan av Andreas föreläsningar till din arbetsplats eller skola, kontakta bokningsansvarig: Henrik på direktnummer 036-777 74 26 eller henrik@andreasjonsson.nu


För alla andra frågor kan du kontakta oss genom att:


💬 - Chatta (rutan längst ner till höger på skärmen)

📞 - Ring 036 - 777 77 70

✏️ - Maila oss på hej@andreasjonsson.nu


Breakthrough Group AB

Vätterslundsgatan 1

553 11 Jönköping


www.breakthroughgroup.se  

Org.nr: 559425-0051

Företaget är godkänt för F-skatt.

.

.

PRESSBILDER
expand_less
expand_more
Ladda ned pressbild på Andreas Jonsson här. Pressbilderna får användas fritt i samband med uppdrag eller intervju med Andreas Jonsson. Fotograf skall anges vid publicering. 


Klicka här för att få access till aktuella pressbilder.

LOGOTYPE
expand_less
expand_more
Breakthrough Group AB's logotyp får användas av samarbetsparter och uppdragsgivare i samråd med Breakthrough Group AB. Företagets grafiska profil finns att få tillgång till genom att kontakta kontoret på mail hello@breakthroughgroup.se


Klicka här för att ladda ner logotyp i PNG.


Frågor och svar gällande webbutiken

Svar på de vanligaste frågorna
HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?
remove
add

När du beställer en produkt i vår webbutik hanterar vi den så snabbt vi kan. Oftast samma dag, dock senast 3 dagar efter att vi mottagit din order. 


Alla ordrar levereras med Postnord. Normal leveranstid från att din order lämnar oss är 1-2 arbetsdagar. Som kund kan du alltid följa din order genom den spårningslänk vi skickar till dig i samband med att vi packar din order.

VAD KOSTAR FRAKTEN?
remove
add

Standardfrakt kostar 39 kr. Vid beställningar över 199 kr bjuder vi alltid på frakten. Du ser alltid aktuell frakt vid utcheckningen i kassan innan du betalar.

MITT PAKET VAR SKADAT VID LEVERANS, VAD GÖR JAG NU?
remove
add

Om ditt paket är trasigt/förstört vid leverans ber vi dig att kontakta vår kundservice på 036-777 77 70, via chatt här på webben, eller genom att maila oss på hello@breakthroughgroup.se så hjälper vi dig att göra en reklamation hos fraktbolaget. Ta gärna bilder på hur emballaget och produkten är skadad.

VILKA BETALNINGSMETODER ERBJUDER NI?
remove
add

Hos oss på Breakthrough Group AB kan du betala genom:

- Krypterad kortbetalning (Mastercard, Visa och American Express)

- Klarna direktbetalning

- Klarna delbetalning

- Swish

- Företagsfaktura (30 dagar)

JAG ÅNGRAR MITT KÖP. VAD GÄLLER?
remove
add

Ingen fara alls. Vi vet hur det är, alla kan ångra sig. Och det är helt ok! Hos oss har du alltid 100 dagars fri retur av din oanvända produkt - och vi står självklart för returfrakten!


Om du vill nyttja din returrätt kontaktar du kundservice på telefon 036 - 777 77 70, via chatt här på webben eller via hello@breakthroughgroup.se. Tänk på att ha ditt ordernummer redo när du kontaktar oss för snabbare handläggning av ditt ärende.