Måndag - Fredag 08:00 - 18:00 036 - 777 77 70

MEDARBETARE SOM MÅR BRA PRESTERAR BÄTTRE

Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av de främsta talarna inom attitydförändring och målsättning i Sverige. Över 110 000 har redan sett och hört honom  live, ett möte som inte ger bara ger intryck, utan sätter avtryck. Han hjälper dig och dina medarbetare att nå bättre resultat.  

För att nå de resultat du eftersträvar måste du börja med dig själv som individ. Man kan aldrig prestera i grupp med medarbetare som känner att de inte har tillräcklig kontroll över sin situation. Därför är det viktigt att alla mår bra – inifrån och ut.

Andreas talar om att må bra på riktigt. Hur man löser  problem på arbetsplatsen genom att börja med den viktigaste pusselbiten – medarbetare som mår bra.


 

MÖTEN SOM BERÖR & SKAPAR FÖRÄNDRING

INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR MED TRE OLIKA INRIKTNINGAR

.

FÅ DINA MEDARBETARE ATT ÄLSKA MÅNDAGAR

T.G.I.M.


Vem har bestämt att vi inte ska ha roligt på jobbet? I föreläsningen TGIM arbetar Andreas med den viktigaste pusselbiten på arbetsplatsen – nämligen medarbarbetarna. En kan aldrig gnälla sig till en bra stämning, en kan heller aldrig få ett bra resultat med medarbetare som inte mår bra, så varför inte arbeta med attitydförändring på riktigt.

I föreläsningen “Thank God It’s Monday” blandar Andreas skratt och allvar tillsammans med en dos av hög igenkänningsfaktor. Varje uppdrag anpassas efter er organisation och vart i förändringsprocessen ni är. Få dina medarbetare att älska måndagar kontakta Andreas redan idag.

.
FÖRELÄSNINGEN BERÖR:

Medarbetare som mår bra presterar bättre.
Överlev inte ditt liv, LEV det.
Hur skapas arbetsglädje och attitydsförändring på riktigt?

LADDA NER PDF MED MER INFORMATION


.

Så undviker du att trampa dina medarbetare och kunder på tårna

LÄTTKRÄNKT


Hur skapar vi en arbetsmiljö där vi eliminerar risken att av misstag kränka våra kunder och medarbetare? Med Andreas mångåriga erfarenhet av mänskliga rättighetsfrågor och ett starkt brinnande engagemang för nytänkande företagshälsovård med fokus på inkludering och delaktighet skapas nya vägar att se möjligheter istället för omöjligheter.

I föreläsningen “lättkränkt” arbetar Andreas med hög igenkänningsfaktor med humor blandat med allvar och egenupplevda situationer gör att era medarbetare förstår och vågar bryta isen om  ett annars tungt och svårt ämne för många.

.

FÖRELÄSNINGEN BERÖR:

• Självanalysering, vilka faktorer gör oss till dem vi är, och varför?
 Fördomsproblematisering, varför bemöter vi olika människor på olika sätt?
 Kränkningsupplevelsen ligger alltid hos mottagaren, aldrig hos avsändaren.

LADDA NER PDF MED MER INFORMATION


Ansvarstagande för en bättre företagskultur

INTE MITT PROBLEM


Vi är duktiga på att skylla ifrån oss. Det är aldrig vårt fel. Det är fel på tekniken, på kollegor som är energitjuvar och på chefen som inte förstår den höga arbetsbelastningen. I dessa situationer tar vi blixtsnabbt fram våra argument och skyller ifrån oss. Det är inte mitt problem. Fram tills nu.

Glöm allt du tror att du vet om attityd. Nollställ dina sinnen och förbered dig för att se på din värld från ett helt nytt perspektiv. I föreläsningen “Inte mitt problem” talar Andreas passionerat om hur ni kan styra situationer, skapa förändring och öka er framgång genom att bygga en stark och trygg företagskultur med ansvarstagande individer.

.
FÖRELÄSNINGEN BERÖR:

Är det dina problem som är problemen? Eller är det din attityd som du väljer att se på problemen med som är ditt problem?
Hur hittar du rätt fokus?
Vi behöver olikheter. Det går inte att lägga ett pussel där alla pusselbitar ser likadana ut. 

LADDA NER PDF MED MER INFORMATION


 • Föreläsningen berörde samtidigt som den inspirerande till att våga agera!
  Jessica Andersson, HOGIA
  Jessica Andersson, HOGIA
 • Andreas förmåga att beröra, utmana och motivera är enastående.
  Atle Andersson, VD - VIRON
  Atle Andersson, VD - VIRON
 • Andreas skapar med inlevelse och engagemang  en fantastisk föreläsning.
  Fredrik Ekblom, Distrikschef - FONUS
  Fredrik Ekblom, Distrikschef - FONUS
 • Andreas, kom, föreläste - och berörde såväl gammal som ung på djupet.
  Marika Sundqvist, UNG RESURS - Mariehamn
  Marika Sundqvist, UNG RESURS - Mariehamn
 • En inspirerande & träffsäker föreläsning som fick oss alla att gripas tag i - både med det tuffa & det fina budskapet som Andreas förmedlade.
  Ninne Jallow, Krögare
  Ninne Jallow, Krögare

BOKA ANDREAS JONSSON SOM FÖRELÄSARE


Andreas Jonsson är en flitigt anlitad föreläsare både inom näringslivet och i skolvärlden, över 110.000 har redan sett Andreas föreläsningar.  Genom hans engagemang, humor och otroliga förmåga att anpassa språk och nivå når Andreas rakt in i hjärtat direkt.

 “Andreas föreläsningar är personliga, fyllda med kärlek och djup. Ingen går oberörd därifrån.”

För kontakt gällande hur Andreas kan hjälpa er inför er temadag, kick-off eller utbildningsdag? Kontakta Andreas Coordinator Matilda redan idag.

 036 – 777 74 73
 
matilda@andreasjonsson.nu
 Gör din förfrågan online nedan.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN