ANDREAS JONSSON  >  FÖRELÄSNINGAR FÖR FÖRETAG  >  FEM NYCKLAR TILL FRAMGÅNG

FEM NYCKLAR TILL ATT SKAPA FRAMGÅNG

Vem bestämmer vad framgång är, och vad innebär det egentligen att vara framgångsrik som företag? Hur mäter ni en succé som team, och framför allt, hur skapar ni de bästa förutsättningarna för att nå era gemensamma mål?


Denna föreläsning är perfekt för företag som vill ta kontroll över sin egen framgång och skapa en tydlig väg mot era mål. Andreas kombinerar sina insikter med humor och engagemang för att ge er en oförglömlig föreläsning.


• Andreas anpassar alltid innehåll och upplägg

• 90 minuter

• Fem konkreta nycklar som du kan aplicera direkt i er verksamhet


DÄRFÖR SKA DU BOKA DENNA FÖRELÄSNINGEN:

• Nycklar till FöretagsframgångAndreas delar med sig av insikter och strategier som hjälper ert team att definiera och uppnå företagets framgång.


 Interaktiva Insikter: Andreas delar med sig av insikter och strategier som hjälper ert team att definiera och uppnå företagets framgång.


• Optimala Förutsättningar: Få verktygen och strategierna för att skapa de bästa förutsättningarna för att nå era gemensamma mål.

över 220.000 har redan lyssnat på andreas live

SÅ SÄGER NÅGRA AV ANDREAS TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

"Föreläsningen var både rolig och insiktsfull. Andreas förmåga att engagera och inspirera är unik. Rekommenderas varmt!"


Maria, Marknadschef

"Andreas föreläsning var precis vad vi behövde för att omdefiniera våra mål och hitta nya vägar till framgång. En inspirerande och givande upplevelse."


Christopher, VD

"Andreas föreläsning var precis vad vi behövde för att omdefiniera våra mål och hitta nya vägar till framgång. En inspirerande och givande upplevelse."


Liza, HR

SKICKA EN ICKE-BINDANDE FÖRFRÅGAN

Skicka enkelt din förfrågan här, eller ring oss på 036-777 77 70

SVAR INOM TVÅ TIMMAR
Vi finns på plats måndag-fredag 08:00-18:00 och svarar dig inom två timmar. 

Ofta snabbare än så.

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE: