LÄTTKRÄNKT

Hur kan vi skapa en arbetsmiljö där risken att av misstag kränka kunder och medarbetare elimineras? Med Andreas mångåriga erfarenhet av mänskliga rättigheter och hans passion för innovativ företagshälsovård med fokus på inkludering och delaktighet, presenteras nya vägar där vi ser möjligheter istället för hinder.


Denna föreläsning är ett måste för företag som vill främja en trygg och inkluderande arbetsmiljö. 


• Andreas anpassar alltid innehåll och upplägg

• 60-90 minuter

• Fokus på social hållbarhet i praktiken


DÄRFÖR SKA DU BOKA DENNA FÖRELÄSNINGEN:

Andreas gedigna erfarenhet inom mänskliga rättigheter och nytänkande företagshälsovård, får du inte bara insikter utan även praktiska verktyg för att förbättra din organisation.


• Kunskap om Kränkningar: Få insikt i hur kränkningar upplevs och hur du kan förebygga dem genom att förstå mottagarens perspektiv.


• Djupare Självinsikt: Genom självanalys får du och ditt team en förståelse för vad som formar era beteenden och reaktioner, vilket är avgörande för att skapa en inkluderande miljö.

över 220.000 har redan lyssnat på andreas live

SÅ SÄGER NÅGRA AV ANDREAS TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

"Att förstå att kränkningar alltid bestäms av mottagaren var en insikt som förändrade vår arbetskultur. Andreas gav oss praktiska verktyg för att skapa en tryggare arbetsmiljö."


Peter, VD

"Andreas förmåga att förklara komplexa ämnen på ett begripligt sätt har verkligen hjälpt vårt team att bli mer inkluderande och respektfulla mot varandra."


Josefine, Försäljningschef

"Innehållet var relevant och applicerbart på verkligheten. Lagom mängd humor blandat med det berömda allvaret. Den vita, ”medelålders”, lättkränkta mannen behöver lyssna på dig."


Per, deltagre

SKICKA EN ICKE-BINDANDE FÖRFRÅGAN

Skicka enkelt din förfrågan här, eller ring oss på 036-777 77 70

SVAR INOM TVÅ TIMMAR
Vi finns på plats måndag-fredag 08:00-18:00 och svarar dig inom två timmar. 

Ofta snabbare än så.

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE: