MÅ BRA PÅ JOBBET
DEN VIKTIGASTE PUSSELBITEN PÅ JOBBET ÄR MEDARBETARNAS HÄLSA
ANDREAS JONSSON  >  FÖRELÄSNINGAR FÖR FÖRETAG

MEDARBETARE SOM MÅR BRA, PRESTERAR BÄTTRE

Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av de främsta talarna inom social hållbarhet och arbetsglädje i Sverige. Över 220.000 har redan sett och hört honom live, ett möte som inte bara ger intryck, utan sätter avtryck. Han inspirerar dig och dina medarbetare till att prestera bättre.


För att nå de resultat du eftersträvar måste du börja med dig själv som individ. Man kan aldrig prestera i grupp med medarbetare som känner att de inte har tillräcklig kontroll över sin situation. Därför är det viktigt att alla mår bra – inifrån och ut.


Andreas talar om att må bra på riktigt. Hur man löser problem på arbetsplatsen genom att börja med den viktigaste pusselbiten – medarbetare som mår bra.T.G.I.M - FÅ DINA MEDARBETARE ATT ÄLSKA MÅNDAGAR
THANK GOD IT'S MONDAY

Vem har bestämt att vi inte ska ha roligt på jobbet? I föreläsningen T.G.I.M. arbetar Andreas med den viktigaste pusselbiten på arbetsplatsen – medarbetarna. En kan aldrig gnälla sig till en bra stämning, en kan heller aldrig uppnå bra resultat med medarbetare som inte mår bra, så varför inte arbeta med attitydförändring på riktigt?


FÖRELÄSNINGEN FOKUSERAR PÅ:

• Medarbetare som mår bra presterar bättre.

• Livet ska inte bara överlevas – det ska levas.

• Hur arbetsglädje och attitydsförändring skapas.


SÅ UNDVIKER DU ATT TRAMPA DINA MEDARBETARE OCH KUNDER PÅ TÅRNA
LÄTTKRÄNKT

Hur skapar vi en arbetsmiljö där vi eliminerar risken att av misstag kränka våra kunder och medarbetare? Med Andreas mångåriga erfarenhet av mänskliga rättighetsfrågor och brinnande engagemang för nytänkande företagshälsovård med fokus på inkludering och delaktighet skapas nya vägar där en ser möjligheter istället för omöjligheter.

FÖRELÄSNINGEN FOKUSERAR PÅ:

• Självanalys – vad gör oss till de vi är och varför?

• Fördomsproblematik – varför bemöter vi olika människor på olika sätt?

• Kränkningar – Upplevelsen bestäms alltid av mottagaren, aldrig av avsändaren.

..

ANSVARSTAGANDE FÖR EN BÄTTRE FÖRETAGSKULTUR
INTE MITT PROBLEM

Vi är duktiga på att skylla ifrån oss, det är aldrig vårt fel. Det är fel på tekniken, på kollegor som är energitjuvar och på chefen som inte förstår den höga arbetsbelastningen. I dessa situationer tar vi blixtsnabbt fram våra argument och skyller ifrån oss. Det är inte mitt problem – fram tills nu.

FÖRELÄSNINGEN FOKUSERAR PÅ:

• Är det dina problem som är problemen? Eller är det ditt sätt att se på problemen

som är ditt egentliga problem?

• Hur du hittar rätt fokus.

• Olikheter är bra. Det går inte att lägga ett pussel om alla pusselbitar ser likadana ut.


ENERGI, HOPP OCH FRAMTIDSTRO
KONSTEN ATT LEVA LIVET

Föreläsningen bygger på Andreas bok med samma namn: Konsten att leva livet och är ett helt nyskrivet material där du som besökare inte enbart blir en åhörare, utan delaktig under ​f​föreläsningen. 


​D​u får du en handbok, fullmatad med konkreta verktyg och tips som du får arbeta med under ​f​öreläsningen - under ledning av Andreas.

SNABBFAKTA OM FÖRELÄSNINGEN:

• Föreläsningen är ca 90 minuter

• Ger energi, hopp och framtidstro

• Konkreta verktyg att arbeta med


HELT NY FÖRELÄSNING
FEM NYCKLAR TILL ATT SKAPA FRAMGÅNG

Vem bestämmer vad framgång är, och vad innebär det att vara framgångsrik? Hur mäter du en succé, och framför allt, hur skapar du de bästa förutsättningarna för dig att nå det mål du sätter upp?


I den här föreläsningen ger Andreas dig nycklarna till hur du blir framgångsrik. Nittio minuter fyllda med konkreta tips, tuffa frågor och många skratt.


SNABBFAKTA OM FÖRELÄSNINGEN:
 Se möjligheterna i det som ingen annan ser som möjligt

• Lär dig fokusera på rätt sak, i rätt ordning

• Så tar du idén från pappret till verklighet

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE: