THANK GOD IT'S MONDAY

Med föreläsningen "T.G.I.M." fokuserar Andreas på den mest kritiska komponenten i arbetsmiljön – dina medarbetare. Att klaga leder aldrig till en bra stämning, och du kan inte nå fantastiska resultat med medarbetare som inte mår bra. Så varför inte satsa på en genuin attitydförändring?


Den här föreläsningen är den mest bokade just nu och har ett imponerande betyg på 4.9 från över 500 uppdragsgivare. Det är dags att uppleva skillnaden och se hur arbetsglädje kan förbättra din verksamhet.


• Andreas anpassar alltid innehåll och upplägg

• 60-90 minuter

• Fokus på arebtsglädje


DÄRFÖR SKA DU BOKA DENNA FÖRELÄSNINGEN:

• Förbättrad medarbetarhälsa: Medarbetare som mår bra, arbetar bättre. Föreläsningen visar hur du kan främja välmående och därmed öka produktiviteten.


Verktyg för attitydsförändring: Upptäck metoder för att vända negativa attityder och bygga en kultur av positivitet och motivation.


• Praktiska strategier: Få handfasta råd och tekniker som du direkt kan implementera för att förbättra arbetsmiljön och medarbetarnas engagemang.

över 220.000 har redan lyssnat på andreas live

SÅ SÄGER NÅGRA AV ANDREAS TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

"Andreas är inte bara inspirerande, utan också praktisk. Hans föreläsning gav oss konkreta strategier som vi omedelbart kunde implementera för att förbättra arbetsklimatet."


Erik, Teamledare

"Andreas föreläsning var en riktig ögonöppnare! Vi har sett en märkbar förbättring i både stämningen och produktiviteten på kontoret."Pernilla, HR-Chef

"T.G.I.M. föreläsningen var precis vad vi behövde. Andreas har en fantastisk förmåga att engagera och motivera, och hans insikter har verkligen gjort skillnad i vårt team."


Lena, Försäljningschef

SKICKA EN ICKE-BINDANDE FÖRFRÅGAN

Skicka enkelt din förfrågan här, eller ring oss på 036-777 77 70

SVAR INOM TVÅ TIMMAR
Vi finns på plats måndag-fredag 08:00-18:00 och svarar dig inom två timmar. 

Ofta snabbare än så.

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE: