ANDREAS JONSSON > FÖRELÄSNINGAR FÖR SKOLAN  >  FÖR SKOLPERSONAL OM NORMKRITIK

NORMKRITIK

Denna föreläsning är skräddarsydd för all personal som arbetar i skolan – från pedagoger och administration till EHT och vaktmästare. Oavsett yrkesroll delar vi alla samma mål: att skapa en trygg och inkluderande miljö för våra elever. Andreas föreläsning ger insikter och verktyg för att omvandla skolans kultur till en som bygger på normkritik och inkludering.


•  Välj mellan en 90-minuters föreläsning eller ett halvdagsupplägg med workshop.


•  Praktiska Verktyg: Lär dig konkreta metoder för att bemöta varje individ utifrån deras unika behov och önskemål.


DÄRFÖR SKA DU BOKA DENNA FÖRELÄSNINGEN:

 Förändring till Normkritisk Pedagogik: Få insikt i hur ni kan utveckla er pedagogik från en grund av tolerans till en djupgående normkritik och inkludering.


 Engagerande och Inspirerande: Andreas kombinerar humor och energi för att skapa en engagerande och minnesvärd upplevelse för hela skolpersonalen.

..
ÖVER 100 SKOLOR BOKAR ANDREAS VARJE ÅR

SÅ SÄGER TIDIGARE SKOLOR OM ANDREAS

"Denna föreläsning har verkligen öppnat våra ögon för vikten av inkludering i skolan. Andreas metoder är både praktiska och enkla att implementera."


Marie, Rektor

"De strategier och verktyg Andreas presenterade har varit ovärderliga i vårt arbete med att skapa en normkritisk och inkluderande skolmiljö."


Christina, Skolchef

"Föreläsningen gav oss nya perspektiv på hur vi kan arbeta med normkritik och inkludering. En inspirerande och givande upplevelse för hela personalen."


Bengt, Kurator

SKICKA EN ICKE-BINDANDE FÖRFRÅGAN

Skicka enkelt din förfrågan här, eller ring oss på 036-777 77 70

SVAR INOM TVÅ TIMMAR
Vi finns på plats måndag-fredag 08:00-18:00 och svarar dig inom två timmar. 

Ofta snabbare än så.