ANDREAS JONSSON > FÖRELÄSNINGAR FÖR SKOLAN  >  VAD HÄNDER NÄR BOLLEN INTE ÄR RUND?

VAD HÄNDER NÄR BOLLEN INTE ÄR RUND?

I denna föreläsning delar Andreas sin egen resa om utanförskap och mobbning, men framförallt om hur han hittade sig själv. Andreas föreläsning tar upp hur normer och fördomar kan skapa utanförskap och hur vi kan ändra vår attityd och ta ansvar för att bidra till en positiv förändring.


Detta är Andreas mest bokade föreläsning som garanterat berör och engagerar alla deltagare. Den har fått ett imponerande betyg på 4,95 i utvärderingar från skolor över hela landet och finns även inspelad på Kunskapskanalen.


• 60 minuter lång.

• Antalet deltagare är obegränsat.

• Till föreläsningen finns tillhörande workshop.


DÄRFÖR SKA DU BOKA DENNA FÖRELÄSNINGEN:

• Insikt om Normer och Fördomar: Lär er hur normer och fördomar skapar utanförskap och påverkar elevernas välmående.


Verktyg för Attitydförändring: Få konkreta verktyg och strategier för att förändra attityder och skapa en mer inkluderande skolmiljö.


Engagerande och Inspirerande: Andreas föreläsningar är inte bara informativa utan också fyllda med energi och humor, vilket gör dem engagerande och minnesvärda för elever och lärare.

..
ÖVER 100 SKOLOR BOKAR ANDREAS VARJE ÅR

SÅ SÄGER TIDIGARE SKOLOR OM ANDREAS

"Efter Andreas föreläsning har vi sett en märkbar förändring i hur eleverna bemöter varandra. De har blivit mer inkluderande och förstående."


Johan, Rektor

"Föreläsningen var både rolig och insiktsfull. Andreas förmåga att engagera både elever och lärare är fantastisk. Rekommenderas varmt!"


Maria, Lärare

"Föreläsningen var både rolig och insiktsfull. Andreas förmåga att engagera både elever och lärare är fantastisk. Rekommenderas varmt!"


Erik, Specialpedagog

SKICKA EN ICKE-BINDANDE FÖRFRÅGAN

Skicka enkelt din förfrågan här, eller ring oss på 036-777 77 70

SVAR INOM TVÅ TIMMAR
Vi finns på plats måndag-fredag 08:00-18:00 och svarar dig inom två timmar. 

Ofta snabbare än så.