ANDREAS JONSSON  >  FÖRELÄSNINGAR FÖR FÖRETAG  >  KONSTEN ATT LEVA LIVET

KONSTEN ATT LEVA LIVET

Föreläsningen "Konsten att leva livet" bygger på Andreas bästsäljande bok med samma namn och erbjuder helt nyskrivet material. Här är du inte bara en passiv åhörare – du blir aktivt delaktig under föreläsningen.


Denna föreläsning är perfekt för dig som vill ta ett aktivt steg mot att leva ett mer meningsfullt och glädjefyllt liv. Andreas guidar dig genom varje steg, vilket gör att du kan implementera förändringar direkt. 


• Andreas anpassar alltid innehåll och upplägg

• 90 minuter

• Fokus att leva i nuet


DÄRFÖR SKA DU BOKA DENNA FÖRELÄSNINGEN:

• Interaktivt Deltagande: Du blir en aktiv del av föreläsningen, vilket ger dig möjlighet att direkt applicera de lärdomar och verktyg som Andreas delar med sig av.


Handbok med Konkreta Verktyg: Du får en handbok fylld med praktiska tips och verktyg, som du arbetar med under föreläsningen under Andreas ledning.


• Personlig Utveckling: Föreläsningen är designad för att hjälpa dig att förbättra ditt liv på konkreta och meningsfulla sätt, vilket leder till ökad livsglädje och personlig tillväxt.

över 220.000 har redan lyssnat på andreas live

SÅ SÄGER NÅGRA AV ANDREAS TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE

"Andreas föreläsning är inte bara inspirerande, utan också extremt praktisk. Handboken är full av användbara tips som jag kunde börja använda direkt."


Lina, deltagare

"Föreläsningen var långt mer än jag hade förväntat mig. Andreas engagemang och de praktiska verktygen gjorde det till en fantastisk upplevelse."


Roberth, deltagare

"Handboken vi fick under föreläsningen är ovärderlig. Andreas visade oss hur vi kan använda varje verktyg för att förbättra våra liv."


Yusuf, deltagare

SKICKA EN ICKE-BINDANDE FÖRFRÅGAN

Skicka enkelt din förfrågan här, eller ring oss på 036-777 77 70

SVAR INOM TVÅ TIMMAR
Vi finns på plats måndag-fredag 08:00-18:00 och svarar dig inom två timmar. 

Ofta snabbare än så.

NÅGRA TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE: